Professioneel advies op maat

Als geregistreerd diëtist bied ik je persoonlijke begeleiding om jouw voedings- en gezondheidsdoelen te bereiken. Lukt het je niet om af te vallen, of juist niet om aan te komen? Wil je (meer) plantaardig eten, maar weet je nog niet hoe, of lukt het je niet om vol te houden? Of weet je simpelweg niet zeker of je wel gezond en volwaardig eet? Ik kan je hiermee helpen. Via online consulten geef ik je advies en stellen we samen een voedingsplan op wat bij jouw leefstijl past. We gaan hierbij niet voor moeilijk en extreem, maar voor haalbaar en blijvend. Ik geef je in onze consulten alle handvaten mee om je leefstijl blijvend te veranderen, en tijdens dit proces ben ik altijd beschikbaar om je extra te ondersteunen via WhatsApp of e-mail.

Ik kan je helpen bij...

 • Gewichtsproblematiek. Zowel bij moeite met afvallen als moeite met aankomen geef ik je passend voedingsadvies en de juiste handvaten om je doelen te bereiken.  
 • Vegetarische en veganistische voeding. Of je nu wilt overstappen naar een (meer) plantaardig voedingspatroon, of al plantaardig eet maar niet zeker weet of je voedingspatroon volwaardig is. Ik help je te genieten van alle voordelen die een plantaardig voedingspatroon voor je gezondheid te bieden heeft.
 • Sport. Duizelt het je van alle sportsupplementen en tegenstrijdige adviezen? Ik geef je duidelijkheid en advies op maat om je sportdoelen te bereiken en je herstel te verbeteren.
 • Volwaardige voeding. Heb je een vastgesteld voedingstekort, of weet je niet zeker of je wel alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt? Ik geef je de kennis en handvaten die je nodig hebt om een gezond en volwaardig voedingspatroon te starten en vol te houden. 

 • Gezondheidsklachten. Met het optimaliseren van je voeding valt ontzettend veel winst te behalen voor gezondheidsklachten zoals diabetes type 2, een te hoog cholesterol en een te hoge bloeddruk
 • Maag- en darmklachten. Heb je last van een onregelmatige stoelgang, een opgeblazen gevoel, brandend maagzuur of andere maag- en darmklachten? Ik geef je passend advies om je klachten aan te pakken.  
 • Zwangerschap, borstvoeding en overgang. Voor een passend voedingsadvies bij zwangerschap en borstvoeding kun je bij mij terecht. En ook bij de overgang kan goede voeding winst opleveren voor je fysieke welzijn.
 • Optimale gezondheid van kinderen. Voor ouders en kinderen van alle leeftijden geef ik praktisch advies om het voedingspatroon van het kind te optimaliseren. 
 • Staat je klacht er niet bij? Stuur me een bericht met omschrijving van je klacht en doelen en ik laat je weten of ik je kan helpen. 

Eenmalig consult
€ 90,-

- Online consult van 60-75 minuten waarin ik antwoord geef op je voedingsvragen en we samen een plan opstellen om je voedingsgewoontes te verbeteren- Een persoonlijk voedingsplan inclusief een advies voor suppletie en een voorbeelddagmenu met variatielijst, welke je binnen twee dagen per e-mail ontvangt

Basis startpakket
€ 120,-

- Uitgebreid online intakeconsult van 60-75 minuten- Voedingsbegeleiding gedurende één maand, inclusief één online vervolgconsult van 30 minuten- Een persoonlijk voedingsplan inclusief een advies voor suppletie en een persoonlijk voorbeelddagmenu met variatielijst, welke je binnen twee dagen per e-mail ontvangt- Aanpassingen aan je persoonlijke voedingsplan na ieder vervolgconsult- Onbeperkte coaching via WhatsApp of e-mail gedurende één maand

Intensieve begeleiding
€ 180,-

- Uitgebreid online intakeconsult van 60-75 minuten- Voedingsbegeleiding gedurende drie maanden, inclusief drie online vervolgconsulten van 30 minuten- Een persoonlijk voedingsplan inclusief een advies voor suppletie en een persoonlijk voorbeelddagmenu met variatielijst, welke je binnen twee dagen per e-mail ontvangt- Aanpassingen aan je persoonlijke voedingsplan na ieder vervolgconsult- Onbeperkte coaching via WhatsApp of e-mail gedurende drie maanden

Los intakeconsult van 60-75 minuten – € 90,-

Los vervolgconsult van 30 minuten – €45,-

Werkwijze

 • Je kunt je hier aanmelden voor de persoonlijke dieetbegeleiding. Op basis van jouw omschrijving van je doelen en klachten beoordeel ik of ik je direct kan helpen, of dat het verstandig is om eerst langs een andere gezondheidsprofessional te gaan. Als het eerste het geval is plannen we je eerste consult van 60 minuten.
 • Voorafgaand aan dit consult vraag ik je een intakeformulier in te vullen en voor drie dagen je voeding bij te houden in een voedingsdagboek wat ik je toestuur. 
 • Tijdens het consult bespreken we je huidige voedingsinname en gezondheid, klachten, hulpvraag en gezondheidsdoelen. Vervolgens stellen we samen een persoonlijk voedingsplan voor jou op, welke ik verder uitwerk en je binnen twee dagen toestuur per e-mail. Hiermee kan jij aan de slag.
 • Gedurende de hele begeleiding kun je mij vragen stellen en moedig ik je aan via WhatsApp of e-mail. In onze vervolgconsulten van 30 minuten help ik je om op het goede spoor te blijven en zoeken we oplossingen voor eventuele problemen die je tegenkomt.
 • In het laatste consult van je pakket ronden we de begeleiding af en bespreken we hoe jij je nieuwe gewoontes voort blijft zetten en eventueel nog verder kan verbeteren. Of we plakken er nog een voordelig vervolgpakket achteraan, afhankelijk van jouw situatie en wensen.  
 • Tijdens alle consulten heb jij het comfort van thuis, we voeren de consulten namelijk via Skype.
   

Veelgestelde vragen

Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig om bij mij in behandeling te komen. Als diëtist bepaal ik door middel van een screening, de Directe Toegankelijkheid Diëtetiek, of ik je kan behandelen. Wanneer ik geen duidelijke diagnose kan stellen verwijs ik je eerst door naar de huisarts of een andere gezondheidsprofessional. Sommige zorgverzekeraars, zoals CZ, OHRA, Nationale Nederlanden en De Friesland, vragen wel een verwijsbrief. Als dit voor jouw zorgverzekeraar het geval is dan kun je een verwijsbrief vragen bij je huisarts. Bel dan naar je huisartsenpraktijk en vraag om een verwijsbrief voor de diëtist.  

Vanuit de basisverzekering heb je recht op drie uur dieetbegeleiding. Ik sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP-nummer: 19103993789) en ben dus geregistreerd diëtist. Je krijgt daarom drie uur dieetbegeleiding bij mij (deels) vergoed. Dit wordt eerst verrekend met het verplichte eigen risico, dit zijn de eerste 385 euro aan zorgkosten (of bij een vrijwillig opgehoogd eigen risico, de eerste 985 euro). Als je door deze zorgkosten heen bent dan wordt tussen de 60 en 100 procent van maximaal 180 euro (het vastgestelde tarief voor drie uur) vergoed. Als je aanvullend bent verzekerd wordt er mogelijk meer tijd vergoed. De uren voor dieetadvisering die komen uit de aanvullende verzekering gaan niet ten koste van het verplichte eigen risico. Kinderen jonger dan 18 jaar zijn vrijgesteld van het eigen risico, bij hen wordt dus altijd de begeleiding (deels) vergoed. Om zeker te weten hoeveel je vergoedt krijgt, kun je je polis nakijken en eventueel contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Ik ben een contractvrije diëtist, wat betekent dat ik geen contracten heb afgesloten met zorgverzekeraars. Contracten van zorgverzekeraars bevatten steeds meer voorwaarden die nadelig zijn voor zowel cliënt als diëtist. Om deze reden kies ik ervoor contractvrij te werken. Voor jou betekent dit dat de dieetkosten niet direct via je zorgverzekeraar afgehandeld worden, maar dat je de factuur van je behandeling zelf moet voorschieten en na afloop kan indienen bij je zorgverzekeraar. Dit heeft als voordeel dat je inzicht hebt in je eigen zorgkosten. Bij een gecontracteerd diëtist wordt namelijk een uurtarief gerekend en gaat de factuur direct naar de zorgverzekeraar, terwijl je bij mij vooraf een pakket kiest en precies weet wat er in rekening gebracht zal worden. Dit is vooral fijn voor jou omdat je zowel bij de gecontracteerde als bij de contractvrije diëtist het eigen risico zelf moet betalen als je dit nog niet gebruikt hebt (dus de eerste 385 tot 985 euro). De factuur van je pakket stuur ik na het intakeconsult, je hebt hierna 14 dagen om de factuur aan mij te voldoen via bankoverschrijving. 

Aangesloten bij:

×
×

Winkelmand